Rubrik


Nu ska jag sova. Pa riktigt. Och nar jag vaknar vill jag ha massor av gulliga kommentarer. Tack pa forhand! (Vada fiska kommentarer?Jag star for det.  MEN det ar ju sa mycket roligare att blogga nar folk kommenterar. Niin Kerta)

Jag kommer anda att dromma mardrommar om tomma bankkonton.. Haaah.

Okej, nu ska jag sluta dryga mig och sova pa ritkigt! Kanske.


Kommentarer
Postat av: Heidi

Hejsan!
Vad roligt att du uppdaterar så mycket. Vad gulliga ni var du och Martina (ok, du och Tom också:)) på bilden. Jag är fortfarande såååå trött efter den intensiva, roliga Finlandsresan. Sov i tre timmar igår, vi kom hem kl 7.00 och åkte o jobbade..och så är jag på jobbet igen ZZZ. Vi hade världens publikstöd i Finland, kommer vara tråkigt att spela utan framöver. Vi sjöng Sveriges nationalsång fast vi blev "bara" fyror..det blev knäpptyst vid läktaren vilket följdes av jubel sen..Finnarna är ju jättetrevliga. De tyckte vi höjde stämningen på hela turneringen. Snart kommer du hem Pivvelivven, då ska vi prata, prata..greja med allt möjligt inför julen, jag följer gärna med dig på friskis någon gång osv. Saknar dig!!! KRAMAR

2007-10-30 @ 08:27:32
Postat av: Henna

Klart vi ska kommentra.. Gulliga kommentarer, okej. JAG saknar dig, JAG vill att du ska vara här, så vi kan greja med allt roligt igen! :) Och vet du. Saknar dig faktiskt på bussen också! :D Var det gulligt sagt? ;) KRAM!

2007-10-30 @ 10:57:40
Postat av: Minttu

Jag hoppas du har låtit alla amerikanare slippa dig då när du är sådär övertrött och din humor är på barnslig nivå plus en massa till, duvet sådär när vi har haft sådär överkul å skrattat en massa? Jag hoppas iaf att du tänker på deras bästa å inte plågar dom för mkt med det ;)

2007-10-30 @ 12:38:14
Postat av: maharadija !

hoppas du fick en skön sömn :)
och en kommentar fick du iallfall :D

Postat av: maharadija !

yes. min dag har varit kalas :D å din då ? =)

2007-10-30 @ 17:27:14
URL: http://mariasamuelsson.blogg.se
Postat av: pivvenipaulina

Heidi: Egentligen tycker du att det var MArtina som var sot bara, haha ;) Later kalas med en san rolig helg! Alla verkar vara hur nojda med turneringen som hellst. Haaarligt, haarligt. Du later forvanad over att finnarna var trevliga? ;) Och Heidi nar jag kommer hem sa skulle jag valdigt garna vilja valdgasta dig och din lagenhet. tjejsnack. Minns du natten innan vi akte till Finland? Haha, det var tider det! Och du far mer an garna folja med mig pa friskis. Och promenader. Vitsi, fort innan folk tar fel pa mig och Kebnekaise! Kampa pa pa jobbet, kram!!

Henna: Det var jattegulligt ;) Och Hennart, jag saknar dej ocksa! Skulle sa garna komma over till dig nan kavall och sen stanna over natten (vaka hava saklart) och sen springa heeelt uninen till bussen. Har jag tid sa komemr jag och halsar pa dig pa HAga sen. Om typ en manad ;P

Minttu: Idag kom dom pa mig nar jag forsokte lara Kyler att dansa lite till classisk musik. Sa jag vet inte. Men har pa ritkgit inte alsl varit sadar flamsig som jagbrukar vara. Spar pa det tills jag kommer hem. ni kommer inte att sta ut!

maharadija: Sounds good. min dag var halvkalas. Imorn ska det vara KALAS! ;)

2007-10-31 @ 04:38:40
URL: http://pivvenipaulina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Pivven <3 Tom