död åt pluggeri

Jag är så mätt på skolarbeten. Det känns så otroligt skönt att betygen ska vara satta på torsdag, efter det kan man ju inte behöva göra särskilt mycket. Okej, att jag inte hinner färdigt med allt tills dess känns inte alls lika bra.
Känner verkligen att jag pluggat tillräckligt för ett rba tag framöver.
Är så less på att känna att jag inte har tid till roligheter och annat. På mörka ringar under ögonen, som kommit av att man pluggat till långt in på natten. På känslan av att inte hinna klart i tid. Jag verkligen hatar att stressa.

Jag är fullt medveten om att jag har mig själv att skylla på en hel del, som inte gjort klart arbeten i tid och därför har minst tredubbel dos av plugg nu. Men jag får ju klaga för det. För det är himla tungt.

Men jag får stå ut idag, det är förmodligen sista natten på extremt länge som jag får lov att sitta vid datorn. Sen får jag också börja leva.

Jag saknar dig, normala liv!




Näe, nu ska det pluggas.

vad ska man göra?

Det kallas beslutångest.. USA i ett helt år? Norge då? Gaaah. Hösten hade varit perfekt. Men ett helt år?

USA
+
familjen verkar hur trevlig som hellst
lär mig engelska
skoj att åka iväg
det verkar skoj

-
på tok för lång tid
massa snö (hah)
lönen är ju inte lika bra som i norge ;)
jag skjuter fram skaffalägenhetgrejset i ytterligare ett år






Björkastugan?

Jag är sugen på att sova över på Björkastugan nån helg. Med ett tjejgäng (Känn er fett utfrysta ni som inte känner er som tjejer). Sova på loftet, stenhårt. Kokhett och trångt på kvällen. Iskallt och illaluktande på morgonen. Håret stinker rök. Inge riktig toalett. Och så vidare och så vidare och så vidare..
Ändå är det så skoj. Nån som är på? Janina?


image41

Obs. Bilderna är tagna vid minst tre olika sovaöverpåbjörkastugangrejs. Fats jag ade gärna publicerat några bilder till, fast med hänsyn till de inblandade så skiter vi i de ;P

klageliklageliklagklag

Huh. Jag är så matt på vädret. Mina skor var vita och torra när jag stack hemifrån. Nu har dom någon slags oidentiferad brunaktig färg och är allt annat än torra. Pissblöta. Jag har sett ut som ett gatubarn hela dagen i skolan, stripigt hår, blöta strumpor (lämnade skorna på tork)  och allmänt äcklig.
Dessutom har brollan min inte lämnat tillbaka det prickiga paraplyet så jag tvingas gå med ett fult, gult IKEA-paraply, fast jag egentligen äger ett gulligt prickigt.

Jag är himmelens irriterad annars också. Är tvungen att vänta på bussen i över en timme. Och min mentor snackar bara skit om lärarstudenten hon äntligen blivit av med. Jag gillar det inte alls. Så nu ska jag sjunka lika lågt och snacka skit om henne.

Jag är dessutom helt sjukt trött på allt plugg. Hatar att behöva säga "Tyvärr, kan inte följa med dit heller, måste plugga". Gaaaah. Om en månad ska det dock vara färdigplluggat.

Hmm, vad ska jag mer klaga på? Finns säkert nånting. Väntas nu.
 
Joo, nu kom jag på en till sak! Min användare här på skolan har tydligen blivit spärrat. Antar att de är för irc.fi. Så nu är tjuvar jag min klasskompis användare ett tag. Det är också himla irriterande.




Funderar på att lägga ner klagandet och bege mig till stationen. I det underbara vädret med mina underbart torra och rena skor tillsammans med mitt övervackra paraply. ORKA.



Gomorron

8.15, tandläkartid. Oh yeah.
Sitter här och donar med lite läxor. 

image38

Haha, gissa vems fötter?

Pivven <3 Tom