väldigt inte-speciellt.

Jaha. Då var midsommaren förbi. Jobb på både fredag och lrdag blev det för min del.
Inte mig emot, storhelgs-ob och jag hann ju med lite roligheter i Sifferbo hos Esse & Janne. Mysig lya hade dom skaffat sig. Jag vill flytta hemiffrån och skaffa mig en helt egen lägenhet. Nu. Inreda. Och bestämma allting själv. (Inte för att jag kan påstå att Minttu fått bestämma alltför mycket om hur det ser ut i detta rum just nu ;P)

Tycker för övrigt inte att midsommarn är nån "värsta grej". Jobbar gärna den helgen.
Jobbade idag också. Och imorn. Men sen ni, är det Finland som gäller för hela slanten. yeah. Me gustaría. Spanskan rostar.
Blir kvar i Finland ända till måndag, hemma tisdag. Om vi nu kommer hem.
Igår hade jag det trevlans. Var ledig med allt vad det innebär. Sov länge, tog en promenad och åkte till Borlänge för att skaffa det jag behöver med till Finland och fika med Julls.
Tror hela världen tänkt göra samma sak, alltså åka in till Borlänge. Tog helt sjuuukt lång tid. Fick åka 20km/h på 90-väg. Ibland fick jag lov att stanna i ett par minuter. Gaah, ingenting för mina nerver och sk tålamod. Men det var värt besväret, för det var som sagt, jättetrevlans. Grekland :)


Och eftersom jag är så inne på det där med bilder så tänkte jag publicera en bild från Djurmo Klack. Var dit i torsdags. Ganska trevligt trots alla mygg och trötteritröttera.
Jag vet, borde skaffa mig en bilddagbok istället.


image55

Jag älskar Dalarna när jag är uppe på Djurmo klack. Alla får tycka vad dom vill men jag tycker utsikten är riktigt fin. Vackert liksom.

Student 2007


image50

Man tar bara studenten en gång. Självklart ska det fotas då. Rejält. Knasbella är fotografen till just denna bild. Och.. Eeh, jag som fixat den mest orginella blombuketten någonsin, höhö. Smyckerna är också rättså unika. Tillverkade i paint. (Jaa, jag har flör mycket tid) Budgetalternativ. Höhö.

Nej, allvarligt talat så tyckte mi madre att jag skulle ha med fler blommor och gärna fler smycken. Hon påstod att det skulle se festligare ut då. Och självklart ska mammor få som dom vill ;) Men resultatet, jaa.




Jag har inte så där jättemycket att skriva nuförtiden känns de som. Blir mest foton.







image51


Fri som fågeln




Martina




image44





Hade en Martina-dag i söndags. Inte mig emot :)

Förvirrad?







Ja, så är det. Det riktigt skriker om det.




image47







uppdaterat

Länge sen man uppdaterade här. Först berodde det på att jag inte hade tid. Innan studenten  var jag så upptagen med allt skoj. Men nu kan jag faktiskt inte skylla på det längre. Har nämligen varit ledig i 8 dagar.
På tisdag börjar jobbet.

Jani, vad har hänt i mitt liv sen sist?
Har nog inte skrivit om Fjätervålen? Iallafall så var vi dit en helg med massa kompisar. Vi var dit för att ha vattenkrig och bli brända. Jag trivdes där iallafall.
Joo, jag har tagit studenten och så har jag tagit studenten.. Och så tog jag visst studenten. Är de nån som missat att jag tagit studenten? Alltså studenten.
image42

På ett ungefär.Nog för att det var himmelens skoj men efter det då? Sen dess så.. Har dagarna bara speedat på utan nån riktig mening. Rätt skönt det med. Har inte hunnit bli uttråkad alls än.


Idag var jag på bröllop. Neenade Neena är giftig nu. Det var himla fint. Jättefint liksom.


Pivven <3 Tom