Hejhejhej


Äntligen tid att slöa på internet. Länge sen jag hann snoka på allvar. Börjar inte förran halvfyra idag.
Mitt liv just nu består mest av jobb. Är inne på en 16 dagars jobb utan en endaste lediga dag. Innan det va jag ledig en dag och jobbade åtta.  Det tar på krafterna, känner mig trött jämt och ständigt. (okej, är inte lika galen som Tom och Petri som jobbar dubbelt var och varannan dag)
Men jag satsar på att få en bra lön nu för att komma igång lite.
Har inte hunnit få någon lön alls än så jag vet inte riktigt vad jag lever på ;P

Vill förtvivlat gärna komma hem nu i helgen, när jag faktiskt är ledig, men jag har inte beställt några biljetter än iallafall. Är inte hlet säker på om jag kommer hem eller inte. Vi får se. Håll tummarna ;)
Nästa månad ska jag ta det lite mer lugnt, börja träna, kunna åka in till Oslo för att umgås med folk oftare och åka hem. Och nästa månad kommer min kämppis hem från Indonesien. Kan inte bli så mycket bättre, jag avskyr att bo själv. Inte min grej.

En av mina bästa kompisar gifter sig den 15:e mars, Karo från min opisto.. Men jag verkar inte kunna fixa nån ledighet tills dess. Hmm. Lite smått irriterande.

Sådär, nu var det färdigklagat för min del.
Förra helgen var förresten ett avbrott trots att jag jobbade. Tom och Petri hade besök av sina föräldrar så jag följde md in till Oslo och till Tintti och Ellku. Det var trevlans!

Och förresten,  jag har haft många roliga stunder här efter jobbet också. Som i förrgår slutade jag och Tom samtidigt och vi åkte till Lillerström. Vi skulle egentligen fixa ett bankkonto till mig men Handelsbanken stänger tre varje dag. Så vi gick runt på stan istället, det var vårväder och jag invigde min nya skinnjacka. Vi hittade nya affärer och hade det bara så roligt. Vi fikade också. För 165 kr sammanlagt. Två smörgåsar (inte speciellt stora, färska eller goda) och två festisar. Pillimehuja liksom. Norge är faktiskt dyrt. Tänk, ibland betalar jag  160 norska kronor för att komma TILL jobbet bara.  Sickt.

För ett par kvällar sen var jag Tom och Petri ute och fotade vid stjärnan. Det var iskallt men jätteskoj! Den kvällen tyckte jag inte ens att det var läskifgt att sova i min lägenhet själv. Låg i badet och läste tills jag var övertrött.
När jag väl skulle sova så somnade jag med en gång! första gången i min lägenhet.
Det brukar vara på annat vis när jag ska sova.
Man ligger där i sängen, hoppar till vartenda litet ljud, tänder alla lamporna ett X antal gånger bara för att gå en runda runt i lägenheten och titta så jag verkligen är ensam där. Försöka sova med lamporna tända, men det har aldrig funkar för mig. Så släcker man lamporna igen och då sätter "ljuden" igång igen. Då plockar man fram en ipod och skruar på den på högsta volym för att slippa höra annat och tror att man kan somna men icke. Öronen värker och efter ett tag så kommer man på att tänk om nån tar sig in i lägenheten och jag inte hör det pga av hörlurarna.. Osv osv. Mina nätter är helt hopplösa, jag är fullt medveten om det. Jag går och känner på dörren minst fem gånger varneda natt, så att den verkligen är låst. Nu verkar det ju löjligt men på nätterna känns det fullt möjligt att den klickats upp plötsligt. Till sist somnar man, typ två timmar innan man ska upp och jobba. Hej hopp.
Där har vi väl anledningen till att jag är trött jämt och ständigt. Gaah. Jag önskar att jag också vore sådär cool, kommerhem, äter iltapala, gör iordning för natten, läser typ tio minuter och somnar med en gång.
Jag jobbar på det ;P

Förresten, nu kan ni skicka massor av post till mig, för nu har jag en egen postlåda :D Och stort tack för alla gratulationer på min födelsedag. Fick jättemånga sms och kommenterare lite överallt. tack ska ni ha! Smsen har jag inte kunnat svara på då min mobil är lite ur gängorna. men tack ska ni ha, det värmde :)

Sist men inte minst, jag håller också¨tummarna (så hårt att dom vitnar) för min lillasyster där hemma. Minttuär den största anledningen till att jag måste få komma hem nu i helgen..

image178



image179




image180



image181





Killlen bakom kameran är naturligtvis är vår vän P3. Checka in hans blogg på stajlpetri.se



image183

Kommentarer
Postat av: Henna

Vilka fina bilder :)

2008-02-20 @ 14:19:12
Postat av: Knasse

Shit vilka fina bilder! verkligen asbra :) assöt den där ena på dig å tomtom. börjar sakna dig mer. saknar nästan tom å petri också. vietävä skit. jobba på stenhårt där syrran. :) Kram!

2008-02-20 @ 15:35:18
Postat av: Julia

sweet, du MÅSTE komma hem i helgen! saknar ju dig alldeles för mycket.

2008-02-20 @ 20:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Pivven <3 Tom