viktproblem och bilder


Tisdag redan, en kall, blasig och regnig sadan. Men det ar lugnt, en bra ursakt till att slippa ensam-promenaden. Alltsa, vet ni vad gott folk. Nar jag kommer hem kommer jag att vaga dubbelt sa mycket som jag redan gjorde nar jag akte hemifran. Sa typ 400kg. Sa forberedd er pa det.
Behover overta mamma soch pappas sang (men ni far lov att flytta ner den, for trapporna haller inte for min vikt), ni behover hamta mig med lastbil fran Arlanda (gaaah, hur tusan ska jag fa plats i ett flygplan?!), och klader har jag val en del problem med. Men vi har ju tva sadana dar gra-silvriga talt, dom ska val funka. Om man syr ihop dom.


Bilder fran helgen


Alla pa bilden samt 4 till killar sov hos Siljander i helgen. Ni kanske forstar att duschkon var langre an langst? Men skoj var det!


Brasa. Samt massa varm choklad med marsmellows.



Wolleyboll by night


Jag med en av varldens roligaste tjejer fran Upper Michiga. Folk trodde forresten att vi var systrar, haha.. Jag vet inte ritkigt vad vi gor pa bilden.. Men men.

Team Finland! Veera (Mattias Tiinas lillasyster), Teija, samt Sirpa Ronkainen som vissa kanner till iallalfall.





Orkar inte lagga in fler bilder for den har datorn ar helt obeskrivligt seg. btw, fixade en bebo alldeles nyss. Eller igar, rattare sagt. Dar finns det lite fler bilder. Lite synd ar det ju att jag ar slo pa att ta bilder och att jag inte hade kameran nar vi var pa bland annat peace gardens och i canada..

Hoppas allt ar fint med er, saknar dom flesta av er.. Haha!

Nu ska det barnvaktas!


Kommentarer
Postat av: Saar

kul med bilder! du va faktiskt riktigt söt på den där ena bilden :)

2007-11-06 @ 19:03:36
Postat av: Saar

och förresten.. du överdrev väl inget med din vikt? ;)

2007-11-06 @ 19:04:26
Postat av: Henna

Kul att se bilder! Ska genast kika in på bebo :)

2007-11-06 @ 19:49:09
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Du får hälsa tillbaka jättemycket om du träffar henne.. och säga att jag är ledsen för att vi aldrig kom igång och maila varandra =( Vet du det är värsta vinter här idag! Snöar mycket och på radion varnar de för halka i Leksand. Jag har börjat lyssna på julsånger :) kram!

2007-11-07 @ 08:35:23
Postat av: Anonym

Ok, glömde skriva namn nyss.. det var jag som skrev om snö och julsånger! // Helena

Postat av: annso

hejsan. hur gåre i usa? e sirpa ronkainen o veera me dig på samma ställe,hur gåre för domnär kommer dom "hem"..mää en kestä :) toivottavasti teil on ollu kivaa! haru fixat bebo?;) hare bra

2007-11-08 @ 14:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Pivven <3 Tom