thanksgiving?


Ja, snart ska jag hem till Siljander och fira thanksgiving. Kanns inte bra for fem ore. Kanner mig verkligen som en inkraktare som tranger sig in hos dom pa deras heligaste dag. Dom ska vara hemma hela familjen, samt mormor och morfar. Dom har verkligen gjort reklam for att det har ar den storsta familjehogtiden i USA och blablablaa..
"Det ska bli sa skooooont att for en gangs skull bara vara varan familj" Oh yeah. "Justja, du ar ju ocksa har, hmm".

Jag ar sa fardig pa att aka hem och vara med min familj.

Tror jag akt pa halsfluss. Pa mornarna kan jag inte ens gaspa for det gor sa forbannelsernas ont. Kanner ingen som hellst smak av nat atbart. Kanns ungefar som att man tuggar papper vad man an ater. Huvudet kanns som betong och jag ser ut som en rishog.

Forsokte skylla pa det for att slippa fira thanksgiving, men det gick tydligen inte :P

(Lovar att fa upp humoret tills jag kommer hem.)

Igar kvall hade jag en ritkgit rolig kvall med KW, hon kom ut hit till Howell for att vara med mig en sista gang. Anda till fyra pa natten hade vi skojskoj. Sen fick hon dock lov att aka hem, for hon skulle vara pa jobbet klockan sex pa morgonen. Hmm. :)

T V A dagar kvar tills jag aker harifran. Jag, Paivi Paulina Lopponen, ar hemma om tre dagar. Underbara tanke!


Maste bara beratta en sak. Tom skulle ha uppkorning pa tisdag och jag tror jag var nastan mer nervos an han. Dromde att jag foljt med Pekka till hans uppkorning. Men han blev kuggad for att han gnisslade tander.
Men som tur ar blev inte Tom kuggad ;) (Han gnisslade val inte tander :P)


Nej, nu ska surpuppan/rishogen ga och gora iordning sig. Samt dra upp mungiporna ens lite. Och hoppas pa att hon klarar av att svalja maten, trots att halsen tappt till sig ritkigt ordentligt och maten formodligen kommer att "smaka" papper.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Usch! Stackare där! Men du har tur som snart för komma hem. :) Jag vill också hem nu.. Jag fick en plötslig hemlängtan! "/ Stå ut i tre dagar till! krams

2007-11-22 @ 18:10:39
Postat av: Ami

Oj, vad tråkigt om du blivit sjuk, men krya på dig tills du kommer hem! Härligt att ha dig här med våran kära familj, det är här du hör hemma..
Ett stort grattis till Tom!

2007-11-22 @ 21:58:59
Postat av: Heidi

Välkommen hem syrran/vännen!!
Det ska bli så roligt att få hit dig. Det bästa med dig är ju din ironiska humor så se då till o komma hem och vara den du är egentligen. Lämna kvar surpuppan/rishögen där den hör hemma:) Oj, det där lät inte så snällt.
Lycka till på hemresan, KRAMAR

2007-11-23 @ 16:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Pivven <3 Tom